Feber och frossa.

Godkväll.
Igår kom Robin o Liam förbi en sväng o drack kaffe, Liam somnade i soffan och Robin vart sjuk dryg mot han tills han vaknade för som skulle bara stanna en stund... Jag kunde inte riktigt sitta still, kändes som jag har världens spring i benen, men vettifan vad de var just då, sen när dom gått hem så la jag mig i sängen o märkte hur jävla ont jag hade i alla muskler, dom spände och gjorde ont somfan! Fick panik o började hyperventilera och kunde inte ligga still men de gjorde ont när jag rörde mig. Ringde två polare o böla sönder för jag kunde inte hantera livet alls... Efter typ en timme så lyckades jag sätta mig upp, komma halvvägs till köket innan jag trilla ihop på golvet, då vill jag påminna er att jag bor i en etta, de är Max 10 steg till köket... Så jag låg där i en kvart innan jag kröp in i köket och satt där 10 minuter innan jag kom upp på fötter o gjorde något att äta. Satte igång netflix och gjorde i ordning soffan med täcke o kuddar. Käkade sen väldigt lugnt, la mig tillrätta och somnade. Sov tills Hampus kom hem, han väckte mig, jag förklara läget, han tvinga mig att gå o lägga mig i sängen för att soffan inte är bra att sova i. Jag klagade på att jag va svin varm så han va en äkta bror och flyttade fläkten till sängen och la en iskall blöt handduk på mitt huvud. Fan va jag uppskattade det!
Somnade rättså snabbt, sen vaknade jag fyra inatt och hade ont i alla muskler igen så jag tog sats somfan o kom ur sängen, ut i köket, fick i mig en tablett, sen la mig igen. Tog ett tag innan jag somna.
Vaknade 11 imorse, skulle egentligen till AF sen jobba, men mår fan fortfarande skit dåligt. Nina har varit här i massa timmar, hur underbart som helst att umgås med henne!  Har käkat pizza o glott film halva dagen, lika bra.
Ska försöka sova bort livet några dagar tills febern försvinner ordentligt. Ha de gött! Poss

♥ mina dagar | | Kommentera |

Satt o uppskatta regnet..

♥ mina dagar | | Kommentera |

God morgon.

Gick upp lite över åtta o satte igång med tvätten, extremt seg idag trots att jag somnade innan tolv... Men men, sovit sjukt oroligt o inte helt kommit till ro så är väl därför jag är trött, eller att jag bara sov 3-4 timmar natten innan...
Sitter just nu ute o kollar på när cookie går runt i sele o fjöntar sig.. Hon kom precis skit lycklig med en fjäder i munnen, duktig katt.
Har inte mycket planer för idag, som sagt, tvätten nu, gått ut med alla sopor och rastar katten lite innan solen kommer till baksidan av gården så man inte kan vara ute. Hittar väl på något, eller så kör jag filmkväll i min ensamhet, kanske behövs, vad vet jag, kan inte hantera ensamhet så bra så de märker vi hur de blir...
Nä, dricka kaffe o njuta av att de är svalt en stund till! Poss

♥ mina dagar | | Kommentera |
Upp