God eftermiddag!

Igår efter jag varit hos Miz så stack jag hem till mamma för att hjälpa henne ihop med en sänggavel i två sängbord! Har en blåsa mitt i handen, skönt...
Var hos mamma från 11-17, drack massa koppar kaffe, fick mat, fika o kärlek, de va mysigt. Sen drog jag hem o degade jätte mycket, duschade, badade, åt, sen vid 21 så gick jag till Miz. Hon ville inte gå ut när jag var där på morgonen, så jag öppnade dörren o satt ute i en timme så hon fick lite luft o hann jaga några malar, sen gick jag in och la mig på soffan o höll på att somna! Haha hade varit lite pinsamt för jag vet inte när Hampus föräldrar kommer hem, hade inte varit så kul om jag låg där o sov när dom kom hem! Så vid halv elva-elva gick jag hem o satte mig med ett glas vin o läste min nya bok jag köpte för en vecka sen typ "visning pågår", änsålänge är den skit bra!
Gick och la mig vid ett tiden, somna nästan direkt efter jag smsat med Jasko ett tag..

Vaknade imorse vid tio, helt död, förstår inte varför jag är så trött.. Blivit värre på senaste, men är glad att jag lyckas komma upp innan tolv, känns som man inte missar dagen lika mycket då även om jag inte gör så himla mycket... Gick ialf och släppte ut katten, satt där ett tag, sen gick jag hem, käkade frukost o gjorde kaffe. Väckte Hampus halvt oxå så han kom upp. Och nu glor jag på glee o dricker alldeles för mycket kaffe, har nyss kastat lite smink i huvet oxå så jag inte ser så död ut. Lika bra.
Ni får ha de gött.
Poss

♥ mina dagar | |
Upp