Panik.

Har panik.
Har ångest.
Tappar hår och får lätt blåmärken.
Måste ringa vårdcentralen och ta blodprov.
Se vad som är fel på mig.
Mår åt helvete.
Har panik.
♥ mina dagar | | Kommentera |

Ådror och svarta linser.

Ska tydligen på någon maskerad den 3e. Så lekte lite grann med sminket idag, gjorde blodådror, huttade in mina nya fina linser jag fick av syster, helsvarta, sen tog lite bilder.
Tycks?
 
 

Vet hur off jag varit.

Mitt humör har varit mer ner än upp. Och de sänker mig helt. Men de är väl inte därför jag inte bloggat, har väl gjort annat helt enkelt, skapat minnen som jag glömt skriva ner här. Det är väl mycket för att jag bara mår tillfälligt bra medans jag gjort saker, sen när jag är ensam mår jag skit igen. Fick värsta ångetattacken i måndags, det sög. Men jag ringde ett samtal som gjorde de lättare att hantera, tur man har bra vänner.
Firade midsommar med Robin, Hampus och Nina. Jag hade jätte trevligt, såg dock på Ninas blogg att hon inte hade så kul, trist. Men jaja. Jag gjorde en finfin krans, sen söp jag till de och var as-kalas i en timme, sen blev jag trött så Hampus o Nina gick hem och jag och Robin gick och stendäcka. De va skönt.
Firat Kerstin i tisdags, de va mysigt, men humöret var inte där de skulle varit, så ja jag gjorde mitt bästa för att hålla ett leende på läpparna. Fick frågan om att mata katterna och hönorna i helgen, tackade ja nästan direkt, älskar att vara på landet även om de bara är nån timme om dagen, så är de helt underbart att vara där ute.
Annars då Rosanna? Jo, jag söker jobb, knappt, vet inte om jag ska söka in på frisörskolan eller på barn O fritid. Äh jag vet inte vad jag ska göra med livet, är så opepp men vet att jag mår bättre av att göra saker, har bara svårt att få tummen ur.....
Allt annat? Ehm.. Jag vet inte hur något runt om mig ser ut, och jag kan inte hantera något utan tänker alltid på de värsta senariet och ser knappt något positivt.
 
Ska sluta kräka av mig nu, bara kände att jag själv behövde en uppdatering på livet, de är ju trots allt för min skull som detta skrivs. Pusshej..
 
 
 
♥ mina dagar | | Kommentera |
Upp