Oj jag somna och alla fick panik..

Blev inget med Nina i torsdags. Fick en panikattack i badkaret och började gråta somfan och saknade min älskade morfar något fruktansvärt, så jag kollade på Asterix och Obelix, drack vin, sen gick och la mig. Stängde av både ljud och vibbration på mobilen. De va då vid halv sex. Halv tolv vaknade jag av att Robin stod vid sängkanten och skrattade och bara "sover du?" Ja antagligen... Då hade Nina smsat ca 3 pers, plus att hampe hade vidarbefodrat meddelandet till Robin som då gick till mig, efter Hassel sagt "ring mig om hon är död"... Tro nog att jag bara tar livet av mig utan att någon skulle fått någon litet förvarning..
Men ja satt vaken två timmar typ, Hampe kom hem, jag gjorde mackor till mig och Robin. Sen stack han vid halv 2, då gick jag o la mig igen. Hampe skulle dygna så fick sängen för mig själv tills klockan var 6, för då vaknade jag igen och va sjukt hungrig. Som tur hade Hampe handlat bullar. Så jag käkade och han gick o la sig. Tänkte sitta vaken, men pallade verkligen inte, så gick o la mig igen och sov tills klockan va ca 12. Lika bra att sova bort hela livet, eller vad säger ni?
När jag väl tagit mig ur sängen så gick jag direkt ut och satte mig, sjukt härligt väder! Rensade mellan plattorna medans Cookie sprang runt i sele och kolla runder. Efter de hade jag överskottsenergi så tog en lång promenad själv i de fina vädert. Gick förbi Pappas och Evas, pratade lite med fadern, fick ägg, snackade lite till, sen gick jag igen, med ägg i högsta hugg haha. Gick sen hem till mamma och tog en kopp kaffe och satt på en av hennes balkonger och snackade ett tag. Mysigt somfan! Efter de gick jag hem och började fixa med maten, Nina kom dit, lite för överspeedad, men de löste sig, ville inte mörda henne allt för mycket. Sen efter maten gick vi alla tre till Hemköp och köpte minimunkar och powerking. Hampe skulle sedan kasta in hans pärons katt, så vi joina, sen gick jag och Nina en promenad i lugn och ro och bara snackade. Kom hem vid tio tiden och kollade två avsnitt AHS. Sen stack hon hem och jag däckade.
Idag vaknade jag av Hampes larm, slog honom, sen somna jag om till typ 11. Vaknade ca 10 gånger mellan där, men orkade inte gå upp. Satte ialf igång kaffekokaren, fixade mig av någon anledning, sen har jag meckat med tvätten, lagt i färgpåsar och sånt, ska börja tvätta snart. Tänkte kanske städa oxå, får se hur mycket ork jag har.
Ni får ha de så bra. Hörs när vi hörs.
 
 
♥ mina dagar | |
Upp