Trodde jag kunde hålla humöret uppe..

Fick gjort allt, de är städat, tvätten är snart klar, har till o med varit nere o handlat. Men usch jävla tankar. Jävla skit. Mår åt helvete. Men skitsamma.
Robin kanske kommer hit, får la se.
Hejdå.♥ mina dagar | | Kommentera |

Försöka städa och dona.

God eftermiddag.
Dagen igår spenderas hos mamma med pizza mys med henne och syster. Satt och pratade och åt ett bra tag, gick hem vid sju tror jag. Tog det lite lugnt och gjorde inte för mycket fram tills klockan blev ca nio. Då hörde Zeke av sig så gick jag hem till han, pratade, drack kaffe, kollade film och ståuppkomiker och drack cola haha. De va jätte mysigt och trevligt att träffa honom igen. Tycker allt som hänt honom på senast verkligen är det värsta som kan hända någon, men fan va han håller sig stark, han är så jävla stark. Det är bara att höra av dig närsom, jag finns här! <3
Kom hem vid tolv, halv ett. Kollade paradise hotel, dega en stund, sen gick jag och la mig. Somnade rättså fort, hade varit skit trött konstant ända sen i måndags. Svin drygt, har ingen ork till något.
MEN ska försöka ta tag i lägenheten idag. Har tvättid klockan fyra. Och eftersom jag ändå ska få undan all tvätt, så kan jag lika bra försöka att få ordning på resten av stället också, plocka undan, dammsuga och torka golvet. Mat vettifan om jag kommer laga, har inget hemma och orkar verkligen inte handla. Som sagt, orken finns inte någonstans.
Ligger just nu i soffan och kollar Friends. Är rättså hungrig, får väl käka lite bröd.
Nina kanske kommer förbi ikväll, mysigt att träffa henne.
 
Nä , ska fixa klart med att sortera tvätten, sen äta något, Ja sen får jag väl ta tag i allt.
Puss
 
Hade hellre spenderat dagen här.
 
♥ mina dagar | | Kommentera |

Det är inte lätt när det är svårt.

Godkväll bloggen!
Har fortfarande inte börjat jobba. Det är SKIT JOBBIGT att bara sitta hemma och vänta på sin första dag. Jag vet inte om jag ska tycka det är bra att jag slipper, eller om jag faktiskt missar en sjuk bra händelse och upplevelse i mitt liv!? Har fått 3 olika datum jag skulle ha börjat, men varje gång har jag fått samma samtal om att det blir framskjutet för att dom inte har kommit i ordning, och det är förståligt! Absolut! Dom vill inte att jag och den andra killen ska vara helt pissförvirrade när vi börjar eftersom dom själv inte riktigt har allt under kontroll. Men just nu är jag sjukt trött på att vänta. Igår (måndag) när jag fick samtalet så grät jag och blev skit sur. Idag känner jag lite att det kan kvitta. Men jag försöker hålla humöret uppe, försöker hålla mig taggad på att jobba, så jag kan göra mitt bästa när jag väl börjar. Är lite trött på allt just nu, inte bara detta med jobbet, utan allt annat runt omkring också.
Jaja, från det ena till det andra.
Idag har jag inte gjort mycket, spelat sims, det har jag gjort nästan konstant i 2 dagar, sov 4 timmar inatt... Sen har Robin varit förbi en sväng, sen kom en polare och snodde honom. Har suttit extremt mycket vid datorn och tvn på senaste, gillar jag inte alls..
Imorgon händer det förhoppningsvis mer! Ska försöker hinna med massor, men jag känner mig själv, kommer sega fram tills jag ska iväg. Gott...
Ligger just nu i soffan, väntar på att paradise ska börja. Det är fan underhållning, vissa saker som dom säger är ju bara helt underbart, haha!
 
Ha de gott.
 
Ja just det, är rödhårig igen. Vet dock inte vad jag ska satsa på härnäst...
 
♥ mina dagar | | Kommentera |
Upp