Det är inte lätt när det är svårt.

Godkväll bloggen!
Har fortfarande inte börjat jobba. Det är SKIT JOBBIGT att bara sitta hemma och vänta på sin första dag. Jag vet inte om jag ska tycka det är bra att jag slipper, eller om jag faktiskt missar en sjuk bra händelse och upplevelse i mitt liv!? Har fått 3 olika datum jag skulle ha börjat, men varje gång har jag fått samma samtal om att det blir framskjutet för att dom inte har kommit i ordning, och det är förståligt! Absolut! Dom vill inte att jag och den andra killen ska vara helt pissförvirrade när vi börjar eftersom dom själv inte riktigt har allt under kontroll. Men just nu är jag sjukt trött på att vänta. Igår (måndag) när jag fick samtalet så grät jag och blev skit sur. Idag känner jag lite att det kan kvitta. Men jag försöker hålla humöret uppe, försöker hålla mig taggad på att jobba, så jag kan göra mitt bästa när jag väl börjar. Är lite trött på allt just nu, inte bara detta med jobbet, utan allt annat runt omkring också.
Jaja, från det ena till det andra.
Idag har jag inte gjort mycket, spelat sims, det har jag gjort nästan konstant i 2 dagar, sov 4 timmar inatt... Sen har Robin varit förbi en sväng, sen kom en polare och snodde honom. Har suttit extremt mycket vid datorn och tvn på senaste, gillar jag inte alls..
Imorgon händer det förhoppningsvis mer! Ska försöker hinna med massor, men jag känner mig själv, kommer sega fram tills jag ska iväg. Gott...
Ligger just nu i soffan, väntar på att paradise ska börja. Det är fan underhållning, vissa saker som dom säger är ju bara helt underbart, haha!
 
Ha de gott.
 
Ja just det, är rödhårig igen. Vet dock inte vad jag ska satsa på härnäst...
 
♥ mina dagar | |
Upp