Försöka städa och dona.

God eftermiddag.
Dagen igår spenderas hos mamma med pizza mys med henne och syster. Satt och pratade och åt ett bra tag, gick hem vid sju tror jag. Tog det lite lugnt och gjorde inte för mycket fram tills klockan blev ca nio. Då hörde Zeke av sig så gick jag hem till han, pratade, drack kaffe, kollade film och ståuppkomiker och drack cola haha. De va jätte mysigt och trevligt att träffa honom igen. Tycker allt som hänt honom på senast verkligen är det värsta som kan hända någon, men fan va han håller sig stark, han är så jävla stark. Det är bara att höra av dig närsom, jag finns här! <3
Kom hem vid tolv, halv ett. Kollade paradise hotel, dega en stund, sen gick jag och la mig. Somnade rättså fort, hade varit skit trött konstant ända sen i måndags. Svin drygt, har ingen ork till något.
MEN ska försöka ta tag i lägenheten idag. Har tvättid klockan fyra. Och eftersom jag ändå ska få undan all tvätt, så kan jag lika bra försöka att få ordning på resten av stället också, plocka undan, dammsuga och torka golvet. Mat vettifan om jag kommer laga, har inget hemma och orkar verkligen inte handla. Som sagt, orken finns inte någonstans.
Ligger just nu i soffan och kollar Friends. Är rättså hungrig, får väl käka lite bröd.
Nina kanske kommer förbi ikväll, mysigt att träffa henne.
 
Nä , ska fixa klart med att sortera tvätten, sen äta något, Ja sen får jag väl ta tag i allt.
Puss
 
Hade hellre spenderat dagen här.
 
♥ mina dagar | |
Upp