Med allt kaos som händer runt omkring mig..

Fyfan denna månaden alltså, och de har bara gått 17 dagar... Så jävla upp och ner, bra saker har hänt, och extremt hemska saker har hänt. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt, tänker mest på alla dom som drabbats och alla närstående. Jag beklagar verkligen.
 

Kan ju börja med att skriva att jag fått jobb i 3 månader på Ystads Lasarett. Ska bli väldigt spännade och roligt, är taggad till 1000. Får hoppas schemat inte visar för många morgnar, även om de hade delvis varit bättre för att jag är ledig på kvällarna, men är mer kvällsperson än morgonmänniska. MEN DE LÖSER SIG SÄKERT!
Ska bli skönt att få lön oxå, lite mer är 2800kr/månad liksom, de tackar man inte nej till.Så den 30e september ska jag börja pendla till Ystad. Åka tåg 5-6 gånger i veckan, de blir skit bra, även om jag inte gillar tåg över huvud taget...
 
Imorse steg jag upp halv 7, kände att de va bra av någon anledning. Tänkte kolla om de fanns tvättid men de va helt upptaget.. Så ska tvätta på fredag istället. Funderade ett tag på om jag skulle gå o lägga mig o sova igen, men de kändes rättså värdelöst för hade säkert sovit halva dagen isåfall. MEN om jag hade sovit halva dagen hade jag inte tagit ut cookie i koppel, hon hade inte försökt äta ett kryp och jag har inte varit tvungen att åka till djursjukhuset med henne... Hon mår bra ialf, vilket är väldigt skönt. Jag var sjukt orolig, men dom tog tempen, vägde henne, gav henne kortison och va jätte förstående för min oro, och hon mår bra. De är de som räknas. Sen konstnaden för de hela kvittar vilket, får bli nudlar resten av månaden, sålänge min lilla pärla mår bra så bryr jag mig inte om mig själv.
 
Fick ett helt galet samtal, har fortfarande inte sjunkit in helt. De är helt overkligt verkligen och jag känner så stor sorg. Beklagar verkligen.
 
Nina har varit hos mig sen igår, hon behövde komma hit, så jag bara öppna min famn och dörren såklart, sen lät jag henne vara här sålänge hon behövde. Tror jag behövde henne oxå, saknar henne alltid. Men nä livet är fan inte rättvist över huvud taget hjärtat. Du är sjukt starkt och jag älskar dig.
Hon stack hem idag efter paradise hotel. Stackarn höll på att skrika halsen av sig pga en spindel, tur jag inte är livrädd.. Jag tog hand om problemet och hon kunde lugna sig igen.
 
Fick goda nyheter av en vän som väntar barn och som ska bli föräldrar i januari! Grattis på er, detta kommer ni fixa galant ska ni se! Massa kramar!
 
Märker att mina meningar inte riktigt hänger ihop som dom borde. Antagligen pga att jag behöver sova, och för att denna månaden har varit så jävla mycket. Hoppas de inte händer något mer nu. Såfall bara mer positivt fan, inget annat, de är hemskt att se sina vänner och nära o kära lida..
 
Massa styrkekramar på er alla mina fina vänner.
Poss
 
♥ mina dagar | |
Upp