Söndag.

Hallåååå! Kom nyss hem från Hampus föräldrar, fick reda på mer info som jag behöver, ska nu bara ta tag i de och maila och grejer.
Ska försöka få energi till att ta tag lite i lägenheten, måste få ner saker i källaren och ta upp saker. Sen tömma hatthyllan o ta ner den så jag kan få i nya pluggar o skruvar till det. Måste oxå måla klart.... Har tagit en lång paus efter att jag målade vägen vid tv, de va så himla drygt så fick panik haha! Har fortfarande inte ens gjort första lagret i kuvösen, vet inte riktigt hur jag ska flytta sängen nämligen...
Just nu sitter jag bara i soffan och kollar på tv i väntan på att oljan i håret ska verka en halvtimme så jag kan hoppa in i duschen sen försöka ta tag i allt... Lite jobbigt när man är så tankspridd för jag börjar på ett ställe sen helt plötsligt är jag på och gör något annat, helt värdelöst fan!
Ni får ha de bra så skriver jag när jag skriver.
Poss

♥ mina dagar | | Kommentera |

Nytt bord och Gotte!

Blev ett lite hastigt uppvaknande vid fyra imorse, men allt för familjen! Så jag har varit klarvaken sen dess, känner av att jag bara sovit tre timmar inatt. Men har haft saker att göra idag så de är lugnt! Dock är de nog bäst för mig att gå o lägga mig tidigt idag.
Ialf så har jag och Hampus varit i Klippan och hämtat ett Barbord och fyra stolar! Skit snyggt, ska bara få upp skiten på väggen oxå ;)
När vi kom hem så rusade jag somfan in för var så satans kissnödig haha! Höll mig hela vägen hem, vilket tog mer än en timme... 
Har nyss gjort mat och käkat, sjukt puligt! 
Ja o btw, Kevin Hart var awesome igår, 10/10!!
Ha de gott, poss.
♥ mina dagar | | Kommentera |

Tagga lite grann.

Ikväll ska vi (Nina jag och Hampus) se Kevin Hart! Är inte alls taggad, har huvudvärk o mår lite konstigt, men de blir säkert svin kul.
Sov över hos bae igår till idag, lika mysigt som alltid. Tycker om den jäveln..
Ska förhoppningsvis köpa ett bord imorgon, håller tummarna somfan. Är trött på att sitta vid soffbordet antingen på golvet eller i soffan helt böjd..
Sen på söndag ska jag hem till Hampus föräldrar! Va där förra söndagen och fick superfina glas! Så nu ser våra skåp lite mer vuxna ut hehe.. Men de är annat som ska göras på söndag som ska bli kul om de går igenom! Sen förhoppningsvis ska Jasko komma o umgås på kvällen.
Dom senaste dagarna har jag ändå försökt göra saker varje dag, har ett album på fb där jag lägger upp bilder på de jag gör varje dag för att visa för mig själv att jag faktiskt gör saker och de ger mig en extra boost att faktiskt göra saker.

Ska ta sista tvätten snart sen fixa klart mig inför ikväll, inte så att jag ska värsta piffa upp mig, snarare bättra på mascaran som jag råkade kladda ut över halva ansiktet innan när jag skratta så jag grät!
Ha de bra!
Poss

♥ mina dagar | | Kommentera |
Upp