2016.

Firade in de nya året med en underbar människa, hans polare och hans familj. Tog de lugnt, drack lite, åt lite, god tårta osv. Kollade raketer, njöt av de fina men hade samtidigt panik för cookie som satt ensam hemma, men hörde med Hampus sen och hon hade varit sig själv när han kom hem så de va cool. Somnade nog vid ett, halv två. Va så jävla trött, fyfan. Blev väckt vid fyra för Jasko gick o la sig. Somna om efter ett tag och vaknade vid halv tolv imorse... Eller så va de halv ett, haha var helt väck. Va full kanske Max tre timmar på nyår, sen släppte de och jag blev för trött för att fortsätta. Tur vi inte skulle ut. 
Åkte hem vid fyra, träffade upp Nina och såg att Hampus o Robin var hemma när vi gick in. Blev till att köpa en pizza och lite chips till ikväll. Nu sitter jag, Nina o Hampus o kollar på film och myser. Välbehövligt. Märkte att humöret gick åt helvete för ett tag sen, så tog lite lugnande för att kunna andas normalt igen.
Nina sover här inatt, sen ska vi hämta nygamla soffan imorgon, ännu en soffa i lilla lägenheten, ska bli skönt med en bekväm soffa haha!
Ha de Gotte.

♥ mina dagar | |
Upp