Tagga lite grann.

Ikväll ska vi (Nina jag och Hampus) se Kevin Hart! Är inte alls taggad, har huvudvärk o mår lite konstigt, men de blir säkert svin kul.
Sov över hos bae igår till idag, lika mysigt som alltid. Tycker om den jäveln..
Ska förhoppningsvis köpa ett bord imorgon, håller tummarna somfan. Är trött på att sitta vid soffbordet antingen på golvet eller i soffan helt böjd..
Sen på söndag ska jag hem till Hampus föräldrar! Va där förra söndagen och fick superfina glas! Så nu ser våra skåp lite mer vuxna ut hehe.. Men de är annat som ska göras på söndag som ska bli kul om de går igenom! Sen förhoppningsvis ska Jasko komma o umgås på kvällen.
Dom senaste dagarna har jag ändå försökt göra saker varje dag, har ett album på fb där jag lägger upp bilder på de jag gör varje dag för att visa för mig själv att jag faktiskt gör saker och de ger mig en extra boost att faktiskt göra saker.

Ska ta sista tvätten snart sen fixa klart mig inför ikväll, inte så att jag ska värsta piffa upp mig, snarare bättra på mascaran som jag råkade kladda ut över halva ansiktet innan när jag skratta så jag grät!
Ha de bra!
Poss

♥ mina dagar | |
Upp