Min vackra lilla tjej.

Tiden går, tiden går alldeles för fort! Tog en bild på vår lilla prinsessa idag och hon ser så mer vuxen ut än vad hon borde göra.. Och hon är bara 6 veckor!! SLUTA VÄX!
Nä men hon växer så de knakar verkligen, och jag är så stolt över hennes framsteg, att få tillbaka ett leende när man pratar med henne, höra henne jollra och försöka prata tillbaka ger en riktig lycka i hjärtat.
Vi har äntligen flyttat in i vår lägenhet också, möblerat så mycket vi kunnat nu i början, resten kommer med tiden, tex tavlor etc. Men det är så skönt att komma hem till sitt eget, att kunna bjuda in folk och bestämma själv hur det ska vara. Vi går inte lika mycket på varandras nerver som jag trodde (skämtar), och vår lilla Naomi trivs så himla bra. Var jätte orolig att det skulle bli hemska nätter och långa dagar när vi hade med henne innan vi flytta in för att fixa och sånt, för hon hittade ingen ro och skrek mest. Men nu sover hon mestadels av dagarna, pratar på som tusan när hon är vaken, och skriker ganska lite, men klart de är jobbigt när de väl händer och hon är otröstlig.
Jasko är fortfarande sjukskriven, vilket är ganska skönt för mig för jag får hjälp med Naomi och vi kan samsas om på nätterna mer och alla nätter hamnar inte på mig. Han är verkligen världens bästa pappa, även när han försökt natta henne i flera timmar så klagar han inte, utan då byter vi bara av.
 
Just nu sitter vi i vår soffa alla tre, Naomi sover, Jasko spelar, och jag sitter och skriver här. Saknar verkligen att skriva av mig då och då, men känner samtidigt att jag inte behöver göra det lika ofta, jag lever mer i nuet och njuter än att behöva skriva ner minsta lilla detalj som händer. Det är bara ibland som idag, att jag plockar upp datorn och går in här och skriver av mig lite snabbt för att påminna mig att fyfan va livet känns bra just nu!!
Sen att jag egentligen borde städa just nu det är en helt annan femma, men de känns skönt att kunna göra det i min takt och ta pauser när jag behöver det.
 
Lots of love från vår lilla familj.
 
 
♥ mina dagar | |
Upp