Bebis nummer 2 på jäsning!

God eftermiddag! Här sitter jag än en gång och undrar varför jag ens har kvar min blogg samtidigt som det är en blandning av glädje och hat att gå igenom den och se tillbaka i tiden.
Naomi är snart 11 månader gammal, hon säger katt, pappa, mamma, tack och några andra ord. Hon kan gå några steg när hon väl bestämmer sig för det! Annars är de mest kryp och gång mot möbler och väggar.
Mitt lilla hjärta är fortfarnade en bebis i mina ögon, men trots det ska hon bli storasyster i april/maj! En till liten oplanerad prinsessa som är så välkommen och redan så älskad! Hon ska även få en kusin i mars, min bror och hans tjej har också en liten prinsessa på g! Så hela familjen Malmberg/Redzepi väntar prinsessor.
Vi alla trodde de va en liten pojk som växte i magen på mig eftersom jag inte alls haft samma känslor och känningar som med Naomi! När jag hade Nomnom i magen så mådde jag illa nästan hela graviditeten, jag hade bra järnvärde och jag hade cravings på sallad och halloumiburgare.. Nu mådde jag illa dom 2 första månaderna sen försvann de helt, mitt järnvärde är helt åt pipsvängen så måste äta tillskott, och mina cravings för tillfället är is, chips och färdiga mackor/baguetter som man köper på typ mackar eller matbutiker haha! Men ja alla var helt inställda på att de va en pojke, sen var vi på ultraljud den 4e december och då visade det sig att de var en till prinsessa och jag började böla som en gris, glädjetårar, och kunde inte sluta på typ en halvtimme, visste inte ens själv att jag ville ha en till dotter so bad.. Men det underlättar lite med tanke på alla tjejkläder vi redan har, bland annat.
Nu ska jag bara njuta av denna graviditeten så mycket som möjligt och försöka tränga bort minnena jag har av min första förlossning då den inte var den bästa eller smärtfriaste... Men detta blir säkert jätte bra, har flyttat hem till Jaskos föräldrar igen, då får massa hjälp med Naomi om jag behöver det.
 
Bara en liten kort uppdatering om vad som händer, hade velat bli mer aktiv här just för minnenas skull, men har ingen tid eller ro att sätta mig och skriva, sen är inte fantasin och flödet lika bra som förr, speciellt inte när man har en unge som klättrar på ens rygg och är lite tjurig för hon är trött o de är dags att sova middag!
O btw, vi har skaffat en söt liten orm som heter Strumpan som för tillfället är bosatt hos min syster tills vi hittar eget!
 
 
 
♥ mina dagar | | Kommentera |
Upp